Кримське управління СБУ відтепер діятиме у Херсоні

Сьогодні у місті Херсон голова Служби безпеки України Василь Грицак разом з очільником Херсонщини Андрієм Гордєєвим та заступником голови ОДА Вадимом Чабаном взяли участь у передачі приміщення, в якому буде розташовуватися відроджене управління СБУ в АР Крим.

У справі повернення Криму зроблено ще один важливий крок. Приміщення для Кримського управління СБУ надав Національний банк України. Голова СБУ Василь Грицак висловив вдячність за сприяння у відродженні Кримського управління спецслужби:

– Вдячний голові Національного банку України Валерії Гонтаревій за те, що вона пішла нам назустріч у питанні передачі приміщення. Окремо хочу подякувати президенту України Петру Порошенку, який підтримав нас, коли ми ініціювали відновлення діяльності саме Кримського управління спецслужби. Служба безпеки України та Херсонська обласна державна адміністрація – це партнери, які роблять одну велику справу – ми захищаємо безпеку нашої держави.

На необхідності плідної командної роботи наголосив і губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв:

– Нам потрібні рішучі дії на Херсонщині, спрямовані на посилення безпеки жителів області. Тому від усієї великої громади Херсонщини висловлюємо подяку за вашу службу, за відкриття в Херсоні управління СБУ саме по Криму. Це дійсно крок уперед до того дня, коли в Севастополі чи Сімферополі у відповідь на «Слава Україні!» лунатиме «Героям слава!» Оглянувши приміщення, в якому дислокуватимуться співробітники Управління СБУ в АР Крим, Василь Грицак відзначив його відмінний стан. Голова СБУ також представив керівника відродженого Кримського управління спецслужби – Данила Даценка.