Андрій Гордєєв: Створення МДО «Депутатський контроль» у Херсоні допоможе нам боротися із корупцією

Виїзне засідання Міжфракційного депутатського об`єднання (МДО) «Депутатський контроль», на якому офіційно відкрили регіональне представництво об’єднання відбулося у Херсоні 23 червня.

Присутні, серед яких були також представники місцевого самоврядування та силових структур, обговорили стан антикорупційної боротьби у регіоні та визначили подальші плани роботи.

У заході взяли участь: голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, народні депутати України, члени МДО «Депутатський контроль» Євген Дейдей, Максим Поляков, Дмитро Стеценко, перший заступник голови ГО «Депутатський контроль» Юрій Житомирський, представники силового блоку, бізнесу та громадські активісти.

Відкриваючи захід Юрій Житомирський подякував присутнім за участь, ознайомив усіх із діяльністю та результатами роботи «Депутатського контролю», а також зауважив:

– «Депутатський контроль» – це об’єднання молодих та амбіційних політиків, які входять до різних політичних фракцій і мають різні погляди на ті чи інші речі. Але всі вони мають спільну мету – побачити Україну процвітаючою, без корупції.

– Головне – робити на благо народу та країни. «Депутатський контроль» завжди готовий допомогти, захистити й порадити. А якщо хтось скривдить, то обов’язково понесе покарання за свої дії, – зазначив Юрій Житомирський

У свою чергу голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав «Депутатський контроль» з відкриттям  представництва у Херсоні та  наголосив, що  влада  області  завжди була і буде союзником у боротьбі з корупцією:

– Спільними, прозорими, публічними діями ми будемо скорочувати корумпованих чиновників, аби покращувати життя і суспільства, і країни. Наша активна робота і  процес реформування триває. Створення МДО «Депутатський контроль» у Херсоні допоможе нам, працівникам місцевого самоврядування, налагодити ті способи й методи, які допоможуть нам боротися із корупцією як всередині, так і в судах, і в контролюючих органах.

Під час виїзного засідання  був представлений керівник регіонального представництва «Депутатського контролю» в Херсонській області  – Юрій Звірик.