Підписано Меморандум про співробітництво між Херсонською ОДА та ICC Ukraine

26 липня між обласною державною адміністрацією та регіональним представництвом Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) у Херсонській області підписано меморандум про співробітництво.

«Сьогодні неурядові організації, як посередники між владою та бізнесом, мають великий вплив на формування інвестиційного клімату в області, а отже і на формування позитивного міжнародного іміджу Херсонщини і України в цілому. Підписання Меморандуму про співпрацю та подальша спільна робота створять сприятливі умови для залучення нових інвесторів», – зазначив голова ОДА Андрій Гордєєв.

IMG_3304

Керівник регіонального представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) Анатолій Хоменко повідомив: «Міжнародне співробітництво – це головний напрямок діяльності ICC Ukraine. Представництва Міжнародної Торгової Палати є у 127 країнах світу. Підписання меморандуму передбачає розвиток інвестиційного клімату Херсонщини та системний підхід соціально-економічного розвитку області. Я вважаю, що об’єднавши зусилля ми зможемо багато зробити для розвитку та процвітання Херсонщини».

ДОВІДКА

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.
Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.
До структури ICC входять: міжнародний арбітражний суд, комісії та робочі групи, які допомагають у створенні глобальної системи торгівлі. Палата співпрацює з такими впливовими міжнародними організаціями, як: ООН, СОТ, Світовий банк, МВФ, ОЕСР.
Міжнародна Торгова Палата представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітети.