Подарунки для дітей Надеждівської громади

Подарунки для дітей Надеждівської громади привіз у село напередодні нового року народний депутат України Андрій Гордєєв.

Святкові заходи пройшли в актовому залі Надеждівської загальноосвітньої школи, де за ініціативи Андрія Гордєєва у 2015 році було проведено капітальний ремонт із заміною вікон. Народний депутат добився фінансування ремонтних робіт у сільській школі з державного бюджету у сумі 117 730 грн.

Зараз школа потребує модернізації котельні, обладнання якої застаріле та потребує заміни. За вирішення цієї проблеми народний депутат пообіцяв узятися наступного року.

– У Надеждівській школі Білозерського району ми цього річ замінили вікна і двері. А наступного року обов’язково візьмемося за модернізацію котельні. - Пообіцяв написав народний дупутат на своїй сторінці у facebook. - Встановимо сучасні твердопаливні котли замість застарілого газового обладнання і зведемо нове приміщення котельні. Модернізація опалення – це тепло для наших дітей, і наша незалежність від Путіна.

У Надеждівській школі Білозерського району ми цього річ замінили вікна і двері. А наступного року обов’язково візьмемося...

Опубліковано Андрій Гордєєв 31 грудня 2015 р.