Обіцяв - зробив: Андрій Гордєєв прозвітував про виконану роботу і досягнуті результати

Народний депутат України Андрій Гордєєв розповів про те, що вдалося зробити за рік роботи та поділився планами на 2016 рік.

Народний депутат України Андрій Гордєєв представив громадськості свій звіт про роботу у Верховній Раді. На восьми газетних сторінках депутат розповів про те, що вдалося зробити за перший рік парламентської роботи, а також поділився своїми планами на 2016 рік.

Насамперед Андрій Гордєєв подякував жителям Херсона та Білозерського району за підтримку на парламентських виборах.

– Я обіцяв, що не підведу своїх земляків і не підвів, – впевнено каже Андрій Гордєєв. – Минулий рік був найскладнішим в моєму житті. Але разом з тим, це був дуже результативний період.

У 2015 році Андрій Гордєєв домігся фінансування цілого ряду важливих для свого округу проектів. Модернізація систем опалення, заміна вікон в школах та садочках, ремонт покрівель та водопроводів, реконструкція спортивних об'єктів – все це стало можливим завдяки роботі народного депутата. Загальна сума державних субвенцій для вирішення проблем виборців склала більше 122 млн гривень. Виконання всіх робіт в окрузі Андрій Гордєєв взяв під свій особистий контроль.

– Мене обрали жителі Білозерського району області та Комсомольського району Херсона, і я дбаю в першу чергу про вирішенні їхніх проблем, – говорить Андрій Гордєєв. – Я хочу, щоб життя земляків було більш комфортним.

Обсяг робіт в одному тільки Білозерському районі наочно демонструє інфографіка, опублікована в звіті народного депутата. Практично в кожному населеному пункті округу реалізовані програми, яких люди чекали десятки років.

– Завдяки Андрію Гордєєву, ми замінили покрівлю в школі і садку, і відремонтували водопровід.
Антоніна Чередник, голова с. Томина Балка

– Всі роботи по заміні опалення сьогодні проводяться тільки завдяки сприянню нашого народного депутата.
Володимир Желуденко, голова с. Станіслав

– Дякуючи Андрію Гордєєву ми цього року замінили котельню і встановили нові вікна в школі.
Олександр Лейбзон, голова с. Музиківка

Напередодні Нового року Андрій Гордєєв об'їхав весь округ, щоб перевірити, як ведуться роботи, зустрівся з сільськими громадами і головами.

– Андрій Гордєєв ентузіаст, який прагне змінити світ на краще, – упевнений Сергій Чудінович, протоієрей Свято-Покровського храму в Херсоні.

70% передвиборної програми для Херсона було виконано за один рік

Не оминув увагою Андрій Гордєєв і проблеми Комсомольського району Херсона, який входить до його виборчого округу. Як порахували помічники народного депутата, 70% передвиборної програми для Херсона було виконано Андрієм Гордєєвим за один рік. Ось лише деякі результати з того, що вдалося досягнути за рік.

• Проведена модернізація систем опалення в міських школах №18 і №55.
  • Завершена реконструкція стадіону в мікрорайоні «Корабел».
  • Побудовано новий комплекс очисних споруд в Наддніпрянському.
  • Проведено ремонт в херсонському дитсадку №40 (мкр Шуменський).
  • Замінено вікна в гуртожитку Херсонського державного аграрного університету.
  • Обладнана котельня на твердому паливі в ХДУ.
  • Проведено капітальний ремонт в їдальні Херсонського державного університету.

– Спасибі народному депутату Гордєєву за допомогу у відновленні спортивного комплексу в мікрорайоні "Корабел".
Олексій Мальонкін, КП "Розвиток спорту"

– Від імені всього колективу та студентів висловлюю подяку Андрію Гордєєву за сприяння в розвитку університету.
Юрій Кирилов, проректор ХДУ

– Спасибі нашому народному депутату за допомогу дитячому садочку! Він став нашим ангелом-охоронцем.
Людмила Капінос, зав. ДНЗ №40

У своєму звіті Андрій Гордєєв також поділився планами на 2016 рік.

«Цей рік, як і попередній, буде непростим. Незважаючи на економічні труднощі, ми все-таки ставимо перед собою значні пріоритети:

• в цьому році ми доб'ємося продовження будівництва мостопереходу між мікрорайонами ХБК і Таврійський;
  • внесено до державної програми проект будівництва доріг до узбережжя Чорного моря на Херсонщині;
  • підпишемо угоду зі Світовим банком про модернізацію зрошувальної системи на Херсонщині і почнемо відповідні роботи;
  • будемо продовжувати заходи щодо енергомодернізації з переходом на тверде паливо;
  • відновимо очисні споруди навколо Херсона.

Саме навколо цих та багатьох інших пріоритетів ми сконцентруємо свою увагу в цьому році», – пише народний депутат Андрій Гордєєв на своєму сайті, де він також розмістив усі сторінки друкованого звіту в PDF-форматі.

«2016 рік має стати роком відродження Херсонщини, – переконаний Андрій Гордєєв. – Перед нами складні проблеми, але я беру їх рішення під свій депутатський контроль. Я не боюся проблем і вмію працювати на результат. Думаю, я це показав».