Путін не вічний, Гітлер і Муссоліні теж думали, що тримають Бога за бороду

Два роки окупації Криму. Окупований, ізольований, невизнаний, знеструмлений і зневоднений півострів, - не впевнений, що таке майбутнє в лоні «матушки Рассеи» кримчани хотіли бачити.

Добре пам’ятаю дні, коли в Крим прийшли «зелені чоловічки». Першими, хто підняв голову проти окупанта стали кримські татари. Зрозуміло, що мирне населення не могло на рівних протистояти озброєним до зубів воякам. Але всі мирні засоби українські патріоти в Криму використали.

Читайте: Андрій Гордєєв передав ліки військовим на кордоні з Кримом

Їх подвиг став взірцем для прикордонних з Кримом територій – Херсонщини і Миколаївщини. Херсонці і миколаївці побачили це сумнівне щастя у вигляді «руської весни» і ціну обіцянкам Путіна, який сорочку на собі рвав, що і пальцем не зачепить кримських татар. Сьогодні ми бачимо, чого вони варті… Бажаю всім українським патріотам, що живуть в Криму сил і терпіння. Гуртуйтесь і знайте, що ми думками завжди з вами! Путін не вічний, Гітлер і Муссоліні теж думали, що тримають Бога за бороду. Результат відомий.

Терпіння друзі, терпіння...

Андрій Гордєєв, народний депутат України

Читайте: Наша акція протесту - крок до продовження міжнародних санкцій проти режиму Путіна