Підписано Меморандум про співробітництво з потужним підприємством ТОВ СП „НІБУЛОН”

В області буде побудовано найбільши перевантажувальний порт та елеватор.

Головою ОДА Андрієм Гордєєвим та генеральним директором ТОВ СП „Нібулон” Олексієм Вадатурським сьогодні під час прес-конференції «100 днів діяльності Херсонської ОДА» підписано Меморандум про співробітництво у сфері впровадження інвестиційного проекту з будівництва об’єкта транспортної інфраструктури – „Перевантажувальний термінал з відвантаження зернових та олійних культур на річковий та морський транспорт” в м. Гола Пристань Херсонської області.

«Введення в експлуатацію елеваторного та перевантажувального комплексу, строк будівництва якого 3 місяці, забезпечить 120 нових робочих місць. У будівництві буде задіяно 1500 працівників підприємств Херсонщини. Завдяки співпраці з компанією «Нібулон» ми зможемо поставляти сільгосппродукцію Херсонщини споживачам Київщини та Білорусі вже наступного року», – відзначив голова ОДА Андрій Гордєєв.

Як зазначив генеральний директор ТОВ СП „Нібулон” Олексій Вадатурський:

«Я одразу погодився та приїхав підписати Меморандум про співпрацю. Коли буде введено в експлуатацію  елеваторний та перевантажувальний комплекс, буде розвантажено автошляхи області, що залишатиме Херсонщину  екологічно чистою областю. Я розумію, що буде багато роботи, але готовий працювати для розвитку Херсонщини та її добробуту».